Menu

Bekijk onze menukaart als PDF

VOORGERECHTEN

Broodje 5,75
Vers afgebakken broodje van Het Bakkersatelier met lekkere dips.

Nachos guacamole and salsa 6
Huisgemaakte nachos geserveerd met onze dagverse guacamole en salsa.

Cheese Nachos 7
Huisgemaakte nachos gegratineerd met kaas en geserveerd met onze dagverse guacamole en salsa.

Nachos Todos 8
Huisgemaakte nachos met Pulled Pork of Slow Cooker Chicken. Gegratineerd met kaas en geserveerd met onze dagverse guacamole en salsa.

Big Dippers 7,50
Jalapeño poppers, uienringen en taquitos om te dippen in een lekker sausje.

Entrada con todos! 9,75
Een proeverij van onze favoriete voorgerechten waaronder een
broodje, nachos, een soepje en lekkere dippers!

Uiensoep 5,75
Huisgemaakte uiensoep op basis van een krachtige runderbouillon. Geserveerd met
kaas-knoflook toastjes.

Maissoep 5,75
Huisgemaakte romige maïssoep eventueel met stukjes chorizo!

Carpaccio 10,50
Dungesneden biologische biefstuk met een frisse salade, Manchego kaas en
honing-chipotle dressing.

Gambas Aioli 8,75
Gepelde gamba’s gebakken in  olijfolie met gerookte knoflook en  een klein pepertje.

HOOFDGERECHTEN

Taco’s
17,50
Twee taco’s naar keuze geserveerd op een heerlijke maïstortilla van Blanco Niño. Niet de Amerikaanse harde schelpen, maar échte Mexicaanse tortilla’s! We serveren de taco’s met een bijpassend garnituur, rijst en gegrilde groenten van het seizoen. De taco’s zijn mild gekruid en dus niet te pittig!

Flank Steak Taco
Dunne reepjes biologische bavette biefstuk
grillen we medium-rare met verse groenten en
Mexicaanse kruiden.
Heerlijk mals voor de echte vleesliefhebber!

Pulled Pork
Varkensvlees van de schouder wordt
gemarineerd en 16 uur lang gegaard. Daarna ‘pullen’ wij het vlees uit elkaar tot een heerlijk mals draadjesvlees.

Slow Cooker Chicken
Malse dijfilet met Mexicaanse kruiden die na een langzame garing uit elkaar getrokken wordt tot heerlijk zacht draadjesvlees.

Vegetariano
Een heerlijke mix van verse groenten,
Mexicaanse kruiden en Lustice, onze favoriete
vleesvervanger. Deze veganistische
vleesvervanger is gemaakt van
lupine en is zelfs gluten- en lactosevrij!

Todos
21,50
Waarom kiezen als je alles kunt proeven?

Todos
Taco’s met Flank Steak en Slow Cooker Chicken,
een Kipspiesje en een kleine Chorizo Burger.

Vega Todos
Een vegetarische taco en burrito, een
Quesadilla en een kleine Black Bean Burger.

Beef Chief 24,50
Een mix van onze favoriete rundergerechten:
een Flank Steak Taco, een Runderspiesje, een kleine Chorizo Burger en een Flank Steak.

Flank Steak 21,50
Biologische biefstuk (Bavette) medium-rare gegrilld (tenzij anders gewenst) en geserveerd
met twee grillsausjes.

Garnalenspies 21,50
Grote gepelde garnalen aan een spies met een heerlijke marinade van de grill en geserveerd met twee grillsausjes.

Kipspies  18,50
Malse kippendijfilet van de grill met een pikante marinade, geglaceerd met een
subtiele knoflook-honing en geserveerd met twee grillsausjes.

Chorizo Burger 16,50
Een biologische hamburger van Blonde d’Aquitaine rundvlees met  chorizokruiden. Geserveerd op een vers  Brioche broodje van Het Bakkersatelier.

Black Bean Burger  15,50
Een heerlijke veganistische burger van zwarte bonen op een vers Brioche broodje  van
Het Bakkersatelier.

Kids Burger  8,50
Biologische runderhamburger  (zonder kruiden).
Geserveerd op een klein broodje met gegrilde groenten, frietjes en mayonaise.

Kids Taco 8,50
Een taco naar keuze. Geserveerd met  gegrilde groenten, frietjes en mayonaise.
Let op, dit gerecht is licht gekruid!

DESSERTS

Choco-Loco 7,50
Een ensemble van Rockslide Brownie,  Chocolate Peanutbutter Stack,  chocolademousse en een bol chocoladeijs.

Chocolate Peanutbutter Stack 6,50
Ooh la la. Een brownie met zoete en zoutige pindakaas crunch, licht en romige melkchocolade en boterachtige karamel.

Rockslide Brownie 6,50
Een luchtige brownie met karamel, stukjes chocolade en geroosterde pecannoten.
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom.

Dama Blanca 7,50
Een echte klassieker:
Vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus.

Grand Dessert 8,50
Een proeverij van onze favoriete desserts  geserveerd met ijs en slagroom.

Carrotcake 6,50
Worteltaart met roomkaas-botercréme bestrooid met stukjes walnoot.
Geserveerd met slagroom en vanille-ijs.

Caramel Apple Cake 6,50
Huisgemaakte appeltaart met karamel en verse Granny Smith appels in een zandkoekkorst. Geserveerd met vanille-ijs en slagroom.

Bourbon Pecanpie6,50
Geroosterde pecannoten in een vulling met een vleugje Kentucky bourbon.
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom.

Bolo Solo 3,00
Een bol ijs in de smaken vanille, chocolade of huisgemaakt mango-ijs.